origineel geschenk personeel

7x Originele geschenken voor personeel

Het vinden van het perfecte geschenk voor je medewerkers een uitdaging? In deze blog helpen we jou met tips en inspiratie. Een geschenk moet praktisch, stijlvol en betekenisvol zijn. Kies uit verschillende originele geschenken voor personeel die aan al deze criteria voldoen. Ontdek zeven inspirerende ideeën die je medewerkers zeker waarderen!

 

1. Vinga laptoptas

2. Stanley thermosfles met rietje

3. Hamamdoek

4. The North Face fleecevest

5. JBL GO 3

6. Circular&Co coffee to go beker

7. Waterdrop waterfles met microdrinks

Origineel geschenk medewerkers rugzak

1. Vinga fietslaptop tas - Waterafstotend

De Vinga fietslaptop rugzak is niet zomaar een tas. Het is een statement van stijl en functionaliteit. Gemaakt van hoogwaardig veganistisch leer en waterafstotend materiaal, biedt deze tas het beste van beide werelden. Het slimme ontwerp zorgt ervoor dat medewerkers hun laptop veilig kunnen opbergen, terwijl ze ook ruimte hebben voor andere benodigdheden. Of je nu naar kantoor fietst of buiten de deur luncht, deze tas past zich moeiteloos aan jouw behoeften aan.

 

 

origineel geschenk medewerkers stanley fles

 

2. Stanley thermosfles met rietje - 890 ml

Voor de avontuurlijke types onder je personeel is de Stanley thermosfles een perfecte keuze. Met zijn royale inhoud en handige rietje is deze thermosfles ideaal voor onderweg. Of ze nu naar de sportschool gaan of een dagje uit zijn, je medewerkers blijven gehydrateerd en fris dankzij deze duurzame en betrouwbare thermosfles.

 

 

origineel geschenk medewerkers hamamdoeken

 

3. Hamamdoek 90 x 170 cm - 180 gr/m2

Een hamamdoek bedrukken is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Lichtgewicht en snel drogend, deze doek is perfect voor een dagje strand of een sportactiviteit. Het gladde weefsel maakt het gemakkelijk om zand weg te kloppen, waardoor het een must-have is voor de zomermaanden.

 

 

origineel geschenk medewerkers north face trui

 

4. The North Face zip-fleece

Als je op zoek bent naar een geschenk dat warmte en comfort biedt, dan is de The North Face Zip-fleece een uitstekende keuze. Gemaakt van gerecycled polyester, biedt deze fleece lichtgewicht warmte zonder oververhitting. Personaliseer het met het bedrijfslogo om het extra speciaal te maken.

 

 

origineel geschenk medewerkers jbl

 

5. JBL GO 3 - Gerecycled plastic

Voor de muziekliefhebbers onder je personeel is de JBL GO 3 Bluetooth luidspreker een geweldig cadeau. Gemaakt van gerecycled plastic, levert deze luidspreker geweldig geluid terwijl hij ook nog eens milieuvriendelijk is. Personaliseer het met een full colour print en maak het een uniek geschenk dat ze zeker zullen waarderen.

 

 

origineel geschenk medewerkers koffiebeker

 

6. Circular&Co coffee to go beker - 227 ml

Duurzaamheid staat centraal met de Circular&Co Coffee to go beker. Gemaakt van gerecyclede wegwerp koffiebekers, biedt deze herbruikbare beker een milieuvriendelijk alternatief voor wegwerpbekers. Lekvrij en BPA-vrij, deze beker is ideaal voor onderweg.

 

 

origineel geschenk medewerkers waterdrop fles

 

7. Waterdrop waterfles met microdrinks

Last but not least, de Waterdrop Glass Bottle is een elegant en functioneel geschenk voor iedereen die gehydrateerd wil blijven. Gemaakt van hoogwaardig borosilicaatglas en voorzien van een lekvrij bamboe deksel, deze fles is een stijlvolle en duurzame keuze. Bovendien wordt hij geleverd met een assortiment van heerlijke microdrinks om je water op smaak te brengen.

 

Het kiezen van originele geschenken voor personeel is een geweldige manier om je waardering te tonen en je team te motiveren. Of je nu kiest voor een praktische tas, een stijlvolle thermosfles, of een duurzame koffiebeker, deze geschenken zullen zeker in de smaak vallen. Dus waar wacht je nog op? Verwen je medewerkers vandaag nog met een van deze fantastische geschenken!

Interessant? Deel dit artikel:
Terug naar blog overzicht
Gratis verzending, waar en wanneer het jou uitkomt!
Amsterdam, Parijs of de beursvloer: wij regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we vaak nóg een dag eerder leveren.
Gratis logoservice? Natuurlijk!
Gaat er geen belletje rinkelen bij ‘vector-logo’? Geen punt! Ook dat regelen wij. Ben je benieuwd hoe jouw reclame eruit ziet op een product? Vraag dan een digitaal drukvoorbeeld aan.
Luisteren is bij ons vanzelfsprekend.
Wij zijn wél een en al oor. Voor iedere klant. Of je nu vragen hebt over druktechnieken of een aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij helpen jou reclame maken.
TrustedShops Trustmark